Ακρότητες

Ενοχλήθηκε η γαλαζοαίματη εφημερίδα «Αλήθεια» – το εκφραστικό όργανο του Δημοκρατικού Συναγερμού – γιατί η Κομμουνιστική Πρωτοβουλία Κύπρου διαδήλωσε έξω από τη Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία, κατά της εμπλοκής της χώρας μας στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ και το αιματοκύλισμα της Υεμένης.

Σήμερα, 12 Φεβρουαρίου, σε μονόστηλο της η εφημερίδα «Αλήθεια» επιστρατεύοντας την επαίσχυντη θεωρία των δύο άκρων, όπου χυδαία και ανιστόρητα, ταυτίζεται ο Κομμουνισμός με τον Φασισμό, καλεί τα δυο μεγάλα αστικά κόμματα της Κύπρου (κύρια το ΑΚΕΛ), αλλά και τον ΔΗΣΥ, να επαγρυπνούν, ενώ έμμεσα τους παροτρύνει κιόλας να λάβουν τα μέτρα τους, γιατί κινδυνεύει η αστική δημοκρατία!

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας και του λαού μας. Θα συνεχίσουμε την πάλη για να ξεκουμπιστούν όλες οι στρατιωτικές βάσεις από το νησί μας και να αποχωρήσουν όλοι οι ξένοι στρατοί.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τη τελική νίκη του λαού μας, μέχρι να γίνει ο πραγματικός αφέντης του πλούτου που παράγει!